Begrafenismuziek


______________________________________________________________________________________________________

Enkele  reacties die we kregen per mail...


Beste Manu,
 
Nogmaals bedankt voor gisteren. Woorden schieten tekort... Het was zo'n mooie dienst, we hebben van iedereen positieve reacties gekregen.
 
Het liedje dat je zelf gespeeld had van 'The Love Story', heb jij deze versie op de computer ofzo? Want dat van jou was veel mooier dan dat ik het nu beluister via youtube.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Evi

 

 

Beste Manu ,

 

Daar ik u niet meer heb gezien na de dienst , wil ik namens de familie u hartelijk bedanken voor de dienst die zo sereen is verlopen ... zo intens met de familie en vrienden .

Heb er andere mensen bij ontmoet zoals Stephan en Nathalie en ja ! Manu   en ook nichten en neven die ik al jaren niet meer heb gezien ... toch iets positief’s in het verlies .

 

Vriendelijke groeten

 

Familie Verhaeghe , Wanseele , Deleersnijder  en Viaene

 

Beste Manu ,

Wij hebben gisteren niet de kans gekregen om u na de uitvaart  persoonlijk te bedanken .

Wij doen het langs deze weg dan,

Bedankt .

U heeft de uitvaart zo mooi verwoord en gebracht , het live gebracht liedje op de piano heeft het geheel nog een meer waarde gegeven .

 

Namens Monique Van de Velde en Frank Fonteyn

 

 

 

Hoi Manu,

 

Nogmaals dank voor een heel mooie viering gisteren. Die zullen we zeker meedragen als blijvende herinnering.

Tot de volgende keer

Laura, Jef & Tom

muziek begrafenis - muziek begrafenis - muziek uitvaart - muziek uitvaarten - muziek begrafenissen - diaken begrafenisviering - diaken uitvaart - diaken begrafenis - uitvaartmuziek in Antwerpen en Gent - uitvaartmuziek over de hele wereld - uitvaartmuziek in Vlaanderen en Wallonië. Uitvaartmuziek op niveau gebracht door muzikanten uit belgië. Uitvaartmuziek bij een afscheidsdienst - uitvaartmuziek als laatste

eer. Uitvaartmuziek als laatste gedachtenis. Uitvaartmuziek als laatste wilsbeschikking aan de overledene in belgiêbegrafenismuziek in maldegem ; we speelden al eerder de begrafenismuziek in knokke en in Antwerpen. Begrafenismuziek in Schilde en Schoten. Begrafenismuziek in Gent . Begrafenismuziek in Brugge en Aalter. Begrafenismuziek in blankenberge , begrafenismuziek in Aartselaar . Begrafenismuziek Sint Niklaas. Begrafenismuziek SInt Denijs Westrem. Begrafenismuziek s'Gravenwezel. Begrafenismuziek.

Once upon a time DSO MUSIC LIVE DEMO.mp3

River flows in you PIANOSOLO Manu Roofthooft live.mp3