Live Uitvaartmuziek
Live Uitvaartmuziek op maat van de overledene

De Roos UITVAARTMUZIEK LIVE DEMO DSO MUSIC.mp3

uitvaartmuziek antwerpen , uitvaartmuziek nederland, uitvaartmuziek eindhoven,uitvaartmuziek amsterdam,uitvaartmuziek utrecht,uitvaartmuziek breda,uitvaartmuziek apeldoorn,uitvaartmuziek kortrijk,uitvaartmuziek gent,uitvaartmuziek knokke,uitvaartmuziek oost vlaanderen

Manu Roofthooft

méér live luisterfragmenten vrijblijvend op aanvraag

0032. 496.92.25.35
0496.92.25.35

manu10@live.be

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Beste Manu,
 
Nogmaals bedankt voor gisteren. Woorden schieten tekort... Het was zo'n mooie dienst, we hebben van iedereen positieve reacties gekregen.
 
Het liedje dat je zelf gespeeld had van 'The Love Story', heb jij deze versie op de computer ofzo? Want dat van jou was veel mooier dan dat ik het nu beluister via youtube.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Evi

 

 

Beste Manu ,

 

Daar ik u niet meer heb gezien na de dienst , wil ik namens de familie u hartelijk bedanken voor de dienst die zo sereen is verlopen ... zo intens met de familie en vrienden .

Heb er andere mensen bij ontmoet zoals Stephan en Nathalie en ja ! Manu   en ook nichten en neven die ik al jaren niet meer heb gezien ... toch iets positief’s in het verlies .

 

Vriendelijke groeten

 

Familie Verhaeghe , Wanseele , Deleersnijder  en Viaene

 

Beste Manu ,

Wij hebben gisteren niet de kans gekregen om u na de uitvaart  persoonlijk te bedanken .

Wij doen het langs deze weg dan,

Bedankt .

U heeft de uitvaart zo mooi verwoord en gebracht , het live gebracht liedje op de piano heeft het geheel nog een meer waarde gegeven .

 

Namens Monique Van de Velde en Frank Fonteyn

 

 

 

Hoi Manu,

 

Nogmaals dank voor een heel mooie viering gisteren. Die zullen we zeker meedragen als blijvende herinnering.

Tot de volgende keer

Laura, Jef & Tom
uitvaartmuziek - uitvaartmuziek - begrafenismuziek nederland - uitvaartmuziek in nederland - klassieke uitvaartmuziek - uitvaartondernemingen in nederland